dilluns, 1 de març del 2010

Sortida al teatre

Setmana del 22 al 26 de febrer

Aquesta setmana no ha passat gaire cosa, excepte el divendres, que vam anar al Teatre Nacional de Catalunya (TCN) a veure l'obra La casa sota la sorra. Va durar aproximadament una hora i mitja. Era una comèdia que va ser treta d'una novel·la i la van convertir en una obra musical. Va estar bé però hi va haver moments baixos. Però va estar bé.

Aleix P.

12 comentaris:

  1. Hola,sóc la Lorena,a mi l'obra no hem va agradar , ja que la música era molt semblant i aburrida.Però hi havia coses que em van agradar,com per exemple , al principi quan sembla que es la història però resulta que és el film.Jo no tornaria ha veure-la,crec que és per gent més gran , ja que era díficil d'entendre.

    Adeu

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Yaiza,ami l'obra em va semblar una mica aburrida al principi era una mica entretinguda ja que tenia una mica de gracia pero el final no em va agradar gens. Em sembla ami que no era per a nens de la nostre edad.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc en Sergi, a mi l'obra no em va agradar perquè a mi els musicals no m'agraden gaire, no li trobo el sentit a cantar per a tot. Els actors actuaven molt bé però deien molts "tacus". L'argument de l'obra, al principi, era més o menyns divertit però quan es va veure que era una obra dins d'una altra va començar a embolicar-se i al final va fer-se aburrida. El que més em va agradar va ser el paper de l'africà fent claqué.

    ResponElimina
  4. Hola,soc la Talia. A mi l'obra no m'ha agradat per qué em vaig confondre una mica, perqué no savia i encara era a la pelicula o a l'obra era una mica dificil d'entenre.
    La musica en directe em va agradar, pero era una mica tonto que un sempre deia flim i la seva noia el corregia durant tota l'obra.
    El que mes em va agradar va ser unes cuantes cançon , el que menys el final quan es motivaven una mica varallant-se per qiu va carregar la pistola.

    ResponElimina
  5. Hola soc la Andrea!
    Jo també he anat a l'excursió del teatre de Catalunya a Barcelona, a mi personalment la obra no m'ha agradat gaire, perquè la veritat es que no em situava no sabia per quina part estava si era la part en que rodaven al peli o la que estaven entre bastidors. El que més m'ha agradat de l'obra es que a vegades feia riure també em va agradar quan vam entrar que vam esmorzar tots junts i ens van deixar una mica de temps lliure, ha estat bé que la novel·la la fessin teatre.

    Espero que hi hagin més sortides així !

    Adéu.

    ResponElimina
  6. Hola soc la Dafne. A mi l'obra de teatre del divendres no hem va agradar molt, no perque sigues molt aburrida si no perque no ho vaig antendre molt. El que si que hem va agradar una mica va ser la dona del director de la película perq que l'home no es donava conta de que l'hi prenia el pel. La maquilladora o la que praparava als actors també amb va agradar perque la roba era molt original i colors molt vius.
    Pero igualment de que no m'agui agradat m'agradaria fer mes sortidas.
    Adéu!

    ResponElimina
  7. Hola soc la Celia;

    L'obra de teatre “La casa sota la sorra”, em va semblar una mica aburrida, però crec que era per persones més grans, perquè algunes coses no s'entenien gaire encara que tampoc va estar malament.El tema de la obra trobo que estava molt currat pels que la van fer i actuar, perquè a més de que cantaven molt bé, i no desafinaven, no es van oblidar de res i actuaven molt bé, també de vegades feia riure, el problema era que em distreia; entre que gravaven, feien la peli, etc.

    ResponElimina
  8. hola soc l'aleix i ami m'agradat molt l'obra de teatre la casa sota la sorra.El meu personatje preferit o crec que actuava millor és  la noiaque actuava amb el presonatge kitti o hitti no ho se.És aquella que li deia al actor que feia de guionista cokki.L'obra m'agradat molt pero com e dit avans en el article que jo he escrit hi han hagut momentets baixos pero en conclosio,l'obra a estat bé.

    ResponElimina
  9. La meva opinió de la sortida al teatre nacional de catalunya de barcelona es bona, em va agradar casi tota l´obra que van fer, el que millor va ser, van ser aquells moments que deien contrasenya i els altres els hi responien una cosa i es liaven ... Els personatges ho van interpretar molt be però encara que els papers eren dificils van ser una mica aburrits alguns trossos de text.
    El personatge que em va agradar mes.. pues tots em van combençer de que eren bons papers, tots eren necesaris.
    Entre els musicals i tota la resta de coses bones de l´obra es pot dir que va ser una excursio bona tot i que alguns es van aburrir del tot i casi es van arribar a dormir.

    ResponElimina
  10. El dia de l' excursió al teatre ens ho vam passar molt bè.
    Vam tenir un bon viatge tant en el autocar com esmorzant, respecte l' obra de teatre va ser molt bona obra, els actors ho interpretavent molt bè, el guio va ser molt complert respecte tant d' humor com de serietat en el personatge.
    Alguns diuen que va ser una mica aburrida pero jo personalment la vaig trobar
    donsc no aburrida sinó alguns trossos de guio que feien riure i d' altres que eren la mar d' aburrits...!
    Donsc, la meva opinió es aquesta, la sortida, el viatge, l' obra, els comentaris i la tornada cap a pineda va fer que sigues un bon dia.

    ResponElimina
  11. a mi l'excuesio no em va agradar que ni el teatre el vaig entendre ni que pasava i sobretot els musicals no m'agraden gens en conclusio que no em va agradar...

    ResponElimina
  12. Hola, sóc el Sergi.
    A mi l'excursió em va agradar perquè crec que l'obra tan li pot agradar a un nen petit com li pot agradar a una persona gran, també va fer gràcia, a mi sobretot em va fer gràcia alguns actors, però no tant la obra en si perquè era una mica embolicada i costava d'entendre. També em va agradar la obra perquè no havia anat mai a un teatre tan gran, només havia anat al d'aquí Pienda.

    ResponElimina