divendres, 21 de maig del 2010

Setmana del 17 al 21 de maig

Aquesta setmana tots o quasi bé tots estem molt cansats perquè ja arriba el final de curs i, també, els exàmens finals que comencen aquesta setmana. Els alumnes quasi bé estem que no podem respirar, però els professors segurament que també, amb les notes, estan una miqueta embolicats. Tothom desitja que acabi això de l'institut i comencin les vacances d'estiu, que dos mesos i mig de vacances no vénen gens malament. Els alumnes esperem que no anem a suficiència i poder disfrutar de l' estiu com cal; això sí, amb alguns deures que convenen per no oblidar-nos de les coses. El dia d'avui, 17 de maig, ja han començat a instal·lar els cables per la pissarra digital i tots els alumnes esperem ansiosos que arribin els ordinadors portàtils per gaudir d' ells. Adéu, i fins aviat.

Andrea R.

2 comentaris:

  1. sóc en Sisquet:
    Aquesta setmana a sigut una de les més traballadores i pesades del curs, en total em fet més de 7 controls del 3 trimestre. El divendres el professors ja van acavar de corretgir els controls i ja ens ho anaben dient, també el divendres posaven les notes del 3 trimestre, aquesta semana a sigut bastant pesada pero també em aprés moltes coses noves.

    ResponElimina
  2. Soc en Carles Oliva i aquesta setmana estic d'acord que s'ha tingut que estudiar molt i ha sigut molt dificil per que es decidia tot...

    ResponElimina